Az OmegaCAD ELEKTRO tervezőrendszer felhasználói kézikönyve

Felirat átalakítása tartalomjegyzékké és fordítva

 

'ELEKTRO rendszer' minden tervtípus kezelő modul

Elérés:

Menü:

(Modul menü)

Felirat átalakítása

Szerszámos:

A parancs segítségével feliratok 'tartalomjegyzék' tulajdonságát tudjuk megváltoztatni. A funkció elindításával a rendszer Pont beviteli állapotba kerül és a kereső kurzor jelenik meg. Csak feliratot enged a rendszer azonosítani. Az a felirat, amelyre rámutatunk ellenkezőjére változtatja tulajdonságát. Ha korábban tartalomjegyzék volt, akkor egyszerű szöveggé alakul. Ha nem volt az, akkor tartalomjegyzék tulajdonságú lesz!

Amíg a rendszer a funkcióban van, a 'tartalomjegyzék' tulajdonságú feliratok a ( Beállítások... Rendszer színek beállítása Módosítás után eltűnő elem színe) aláfestés színnel kiemelten jelennek meg!

A funkció ismétlődő végrehajtását az 'ESC' billentyű megnyomásával, vagy a jobb oldali egérgomb felengedésére megjelenő lebegő menü 'Kilépés' funkciójával lehet befejezni. Folytatható a funkció úgy is, hogy egy másik funkció végrehajtását kezdjük meg!


Lásd:

Lapműveletek
Tartalomjegyzék felirat készítése
Tartalomjegyzék készítése

Korlátozások/megjegyzések:

A funkcióból nem kell kilépni, ha azt a terv egy másik lapján akarjuk folytatni. A tervlap váltást egyszerűen elvégezhetjük a Az előző lap betöltése A következő lap betöltése funkciókkal.

Kapcsolat/E-mail Omega-Soft Kft.
1992-2022
Minden jog fenntartva. ©
OmegaSoft WEB Site