Az OmegaCAD ELEKTRO tervezőrendszer felhasználói kézikönyve

Áramútterv készülék, kábeltáblázat készítése

'Áramútterv készülék, kábeltáblázat' modul

Elérés:

Menü:

E L E K T R O Áramút KÉSZÜLÉK táblázat


Az OmegaCAD ELEKTRO Áramútterv készülék és kábeltáblázat készítés az OmegaCAD ELEKTRO V10.1 Windows tervező rendszer modulja.

A modul az elkészített áramútterv készülékeinek, és kábeleinek a referencia táblázatait állítja össze a beállításoknak megfelelő módon. A készülék táblázat bármikor elkészíthető. A rendszer a készülék nyilvántartásokat az áramútterv szerkesztése során mindig automatikusan frissíti. A kábeltáblázatok csak az elemzés modulban elvégzett hibátlan kábel elemzés után készül el helyesen.

Az áramútterven végrehajtott bármilyen a készülékeket, vagy a kábeleket érintő változtatás után a táblázatokat újra elő kell állítani!


A modul funkciói:

Aktív réteg beállítása
Terv mentés, nyomtatás, vissza, újra
Tervlapok kezelése
---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> --->

Készülék és kábeltáblázat generálása

Készülék és kábeltáblázat kezelés csere

Jelölt tervek készítése
---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> --->

A létesítmény valamennyi tervlapja

Modul leállítása


Lásd még:

Szerszámok egyéni beállítása
Információk
Az OmegaCAD ELEKTRO kézikönyve

Mp4 fájl letöltése, vagy lejátszása

Áramútterv készülék, kábeltáblázat tervlapok elkészítése


Korlátozások/megjegyzések:

A tervbe való belépéskor ellenőrzésre kerül, hogy a tervezés korábbi szakaszában a 'Minősített áramutas szimbólum' adatbázisnak újabb változata volt-e használatban, mint ami a jelen pillanatban a munkahelyhez telepítve van. Ha korábban újabb változat volt használatban, akkor ez a hibajelzés jelenik meg.

Ez a hiba tipikusan olyan esetben fordulhat elő, amikor a terv egy olyan munkahelyen készül, amelyen a 'Minősített áramutas szimbólumok' adatbázisa rendszeresen frissítésre kerülnek, és a terv az elkészülte után áthelyezésre kerül egy másik munkahelyre, amelyen ennek a frissítése nem történik meg! A hibajelzés csak annak a lehetőségét jelzi, hogy ez hibát okozhat! Ha a tervben ténylegesen nincs olyan elem használva az újabb verziójú adatbázisból, amely csak abban az újabb verzióban található, és a használt elemek nem is változtak az újabb verzióban, akkor ténylegesen ebből az eltérésből nem adódik hiba!

Valamennyi a 'Minősített szimbólum' adatbázisokra, vagy a 'Gyártói adatbázisokra' vonatkozó verzió hiba lehetőséget és hibajelzést elkerülhetünk, ha ezeket az adatbázisokat rendszeresen frissítjük a www.omegasoft.hu honlapról, vagy a rendszer frissítés funkciójával.

Kapcsolat/E-mail Omega-Soft Kft.
1992-2022
Minden jog fenntartva. ©
OmegaSoft WEB Site