Az OmegaCAD ELEKTRO tervezőrendszer felhasználói kézikönyve

Mezőn kívüli kábel keresés

'Áramútterv logikai tervezés' modul

Elérés:

Menü:

E L E K T R O Áramút LOGIKAI tervezés

Áramút tervezés

Keresések

Kábel keresése Mezőn kívüliek...

Szerszámos: Nyomógomb:

A Mező kijelölése panelen meg kell adni, hogy mely mezőhöz tartozó kábeleit keresse a rendszer.

--->

'Minden mezőn kívüli' A checkbox bejelölésével minden idegen mezőhöz tartozó kábelt meg lehet jeleníteni.

A párbeszédpanelen a mezőt kiválasztva a tervlapon a kiválasztott mezőhöz rendelt kábel ereket a nyomógombot megnyomva a rendszer színben kiemelve megmutatja. Ha nincs a keresett mezőhöz rendelt kábel a tervlapon, akkor a rendszer erre a rendszer figyelmezet. Használata után a rendszer a funkcióból kilép.

A párbeszédpanelen Van/Nincs jelöléssel megadja a rendszer, hogy a keresett mezőhöz rendelt kábel van vagy nincs az aktuális áramút tervlapon. nyomógomb segítségével a tervlapon annak mezőhöz rendelt kábelek keresését végzi a rendszer, amely ki van jelölve. Ez csak akkor érvényes, ha a keresendő mezőhöz rendelt kábel van a tervlapon. Használata után a rendszer a funkcióban marad.

A gomb megnyomásával megszüntethetjük a korábbi keresések kiemelését a tervlapon.

A funkció elérhető a menüből és a Kábel jellemzők... funkcióból a gomb megnyomásával is. Ebben az esetben a mező kijelölést nem kell elvégezni. Ekkor minden idegen mezőhöz rendelt kábelt megjelenít a rendszer.


Korlátozások/megjegyzések:

Ha nincs a keresett kábel jellemző a tervlapon, akkor a következő hibajelzés látható: - 'A lapon nincs idegen mezőhöz tartozó kábel!'

Kapcsolat/E-mail Omega-Soft Kft.
1992-2022
Minden jog fenntartva. ©
OmegaSoft WEB Site