Weidmüller - Hungary Kft.

OmegaCAD rendszerek letöltése

 

Rendszer Változat Telepítő Megjegyzés

OmegaCAD ELEKTRO 'Komplex' rendszer V10.1
[Teljes telepítő]
Verzió követés V10.1
 
Msi

 

Ez a telepítő tartalmazza az OmegaCAD ELEKTRO 'Komplex' V10.1 rendszer teljes telepítéséhez szükséges adatokat. A telepítő teljes telepítéshez a rendszer környezetet, a minta adatokat és terveket a www.omegsoft.hu honlapról tölti le, és telepíti. A telepítésre kerül a rendszerhez tartozó Minősített szimbólumok, gyártói adatbázisok V10.1 is!
További információ: V10.1 Verzió követés

A telepítő tartalmazza az OmegaCAD rendszer telepítőjét és a HW kulcs kezeléséhez a Sentinel driver [7.6.9] telepítőjét is. Csak akkor kerül telepítésre, ha ez a változat még nincs telepítveOmegaCAD ELEKTRO 'Komplex' rendszer V10.1
[Frissítés]
Verzió követés V10.1
 
Msi

 

Ez a telepítő tartalmazza az OmegaCAD ELEKTRO V10.1 rendszer frissítését.
További információ: Verzió követés V10.1

A rendszer ezen frissítő telepítőjét csak akkor kell és lehet használni, ha az OmegaCAD ELEKTRO 'Komplex' rendszer már telepítve van, és a telepítés után a rendszerben újítás, módosítás vagy javítás van! A rendszer frissítése nem változtatja meg a már telepített rendszerkörnyezetet, felhasználói beállításokat.Minősített szimbólumok, gyártói adatbázisok V10.1
[Frissítés]
Verzió követés V10.1
 
Msi

 

Ez az adatbázis telepítő tartalmazza az OmegaCAD ELEKTRO V10.1 rendszerekhez tartozó minősített szimbólumokat és valamennyi gyártói adatbázist. Így a minősített áramutas szimbólum és keretek, az egyvonalas és az optikai alapadatok adatbázisa, valamint valamennyi készülék, kábel, sorkapocs, szekrény és egyéb anyagok gyártói adatbázisát is.
További információ: Gyártói adatbázisok verzió követés V10.1
Minősített szimbólumok verzió követés V10.1

Az adatbázis ezen frissítő telepítőjét csak akkor kell és lehet használni, ha az OmegaCAD ELEKTRO rendszer már telepítve van, és a telepítés után az adatbázisokban változás, módosítás vagy újítás van!