Az OmegaCAD ELEKTRO tervezőrendszer felhasználói kézikönyve

Kábellista előállítása kábelfektetési tervek készítéséhez

'Kábelfektetési tervek készítése' modul

Elérés:

Menü:

E L E K T R O Kábelfektetési tervek készítése

Kábelfektetés tervezés

Kábellista előállítása kábelfektetési tervek készítéséhez...

Szerszámos:

A kábelfektetési terv készítéséhez a létesítmény adataiból ki kell jelölnünk azt a szeletet, amelyre a kábelfektetési terv készül. Ebben a listában a szelethez tartozó kábelek találhatók. A terv készítéséhez szükséges kábellistát a  Kábellista készítése funkció segítségével állítjuk össze.

Egy létesítmény tervhez több variációs kábelfektetési tervet is készíthetünk a modul segítségével, ha eltérő kábellistákat készítünk, és azokat más műszaki tervlapokon használjuk.

A kábelfektetési tervek elkészítéséhez szükséges kábellistát elkészíthetjük a Kábeltervek készítése modulban is. Ha a kábellistát ebben a modulban állítjuk össze, akkor az ugyanúgy használható a Kábeltervek készítése modulban is.

Az alábbi funkció, mellyel a 'Kábellista előállítása kábelfektetési tervek készítéséhez' történik, megegyezik a kábel tervező modulban található azonos funkcióval.

A két funkció teljesen azonos. Azonos az érvényes Kábellista kijelölése részben beállított kábellista állomány neve is. Azonos leválogatásból készülhetnek a kábeltervek és a kábelfektetési tervek, sőt ugyanezen listából készíthetők a költség és anyag kiírási táblázatok is.Lásd:

Kábellista készítése


Lásd még:

Kábeltervek készítése

Korlátozások/megjegyzések:

Fontos: Az elemzési modul a megszerkesztett tervlap sorrendben a 2. és 3. rétegét törli! Ne helyezzünk el elemet ezeken a rétegeken!

Kapcsolat/E-mail Omega-Soft Kft.
1992-2022
Minden jog fenntartva. ©
OmegaSoft WEB Site