Az OmegaCAD ELEKTRO tervezőrendszer felhasználói kézikönyve

Generálás végrehajtása

'Törzsadatbázis listák készítése' modul

Elérés:

Menü:

E L E K T R O

Törzsadatbázis listák készítése

Adatbázis lista

Adatbázislisták előállítása...

Szerszámos: Nyomógomb:


A kiértékelési folyamathoz tartozó ablak 'Rajzos listák:' és 'Szöveges listák:' részében a lista generálási funkciók láthatók sorban. A funkciók egyenként a nyomógombjaikkal indíthatók, míg több generálási funkció egy lépésben történő végrehajtása a kívánt funkciók check-gombjának bekapcsolásával és az nyomógombbal indítható el.

A 'Generálás közben grafikai megjelenítés' és a 'Generálás közben üzenetek' opciók a folyamat közben is állíthatók.

Az ellenőrző ablak a folyamat során a képernyőn tetszőleges helyre áthelyezhető. Az új pozícióját a következő indításnál megőrzi.

A grafikus listák generálása során a rendszer a lapok tartalomjegyzék részét is kitölti a lapon található elemek nevével. Segítségével a lapozás (Lapműveletek) közben jól tájékozódhatunk az egyes lapok tartalmáról.

Amennyiben a pecsét formátumon elhelyezzük a <tartalomjegyzék felirat> (Pecsét felirat) -ot, akkor a rendszer generálás közben a tartalomjegyzék feliratot „kitölti” a lapon lévő elemek neveivel. Ebben az esetben egy tartalomjegyzék frissítés (Lapműveletek) után is megjelennek a lapok tartalomjegyzék feliratai.

A gomb segítségével a folyamat megszakítható!

A generálás befejeztével a panelen megjelenik a művelet során fellépet hibák száma. A hibalista megtekinthető! (Hibanapló megnézése)


Korlátozások/megjegyzések:

Kapcsolat/E-mail Omega-Soft Kft.
1992-2022
Minden jog fenntartva. ©
OmegaSoft WEB Site