Az OmegaCAD ELEKTRO tervezőrendszer felhasználói kézikönyve

Sorkapocs elválasztó elhelyezése

'Szerelési tervek készítése' modul

Elérés:

Menü:

E L E K T R O SZERELÉS tervezés

Szerelés tervezés

Sorkapocs elválasztó elhelyezése

Szerszámos:

A parancs segítségével két sorkapocs közé elválasztó, szigetelő lap helyezhető el. A kívánt sorkapocs kijelölését követően megjelenő ablakban beállítható az, hogy az elválasztó lap a sorkapocs elé vagy mögé kerüljön.

---> --->

A sorkapocs léc kialakításához szükséges elemek kezelése egységesítve van az elrendezési terv modul sorkapocs léc kialakítás funkciójával. Azaz , ha ezzel a funkcióval sorkapocs elválasztó lapot helyezünk el, vagy törlünk, az elvégzett művelet eredménye az Elrendezési (diszpozíciós) tervek Sorkapocs léc tervezés adatok közt tárolódik. Továbbá a sorkapocs léc szerelési terv generálása során a Elektro rendszer beállítások... Szerelésterv generálási jellemzők beállítása szerint automatikusan elhelyeződnek a sorkapocs elválasztó lapok, véglapok és a sorkapocs léc részekre bontás jelek.

A párbeszédpanel üzenetei az azonosított sorkapocs tulajdonságainak megfelelően változik. Ha nem helyezhető el elválasztó lap az alábbiak szerint:

---> --->

Ha már van elválasztó lap az alábbiak szerint:

---> --->

Az elhelyezési ablakban módosíthatók az elválasztó lap megjelenítési jellemzői gomb segítségével. A gomb, vagy a beállítást jelző terület megnyomásával az Sorkapocs 'elválasztólap' megjelenítés beállítása funkcióba jutunk, ahol a beállítások elvégezhetőek.


Korlátozások/megjegyzések:

A parancs hibajelzéssel leáll, ha az aktuális tervlapon nincs sorkapocs!

Az elhelyezett sorkapocs elválasztó lapok csak akkor jelennek meg a szerelésterv újra generáláskor, ha a megjelenítési tulajdonságok között a következő kapcsoló bekapcsolt állapotú:

Szerelési terv generálásakor megjelenik

A művelet NEM vonható vissza a grafikus UNDO funkcióval! A visszaalakítás a művelet újra alkalmazásával történik ugyanarra a sorkapocs párra.

Kapcsolat/E-mail Omega-Soft Kft.
1992-2022
Minden jog fenntartva. ©
OmegaSoft WEB Site